De Bloesemboom

Kinderdagverblijf de Bloesemboom is gehuisvest in een prachtig nieuw gebouw in de wijk Voordijkshoorn aan de Sasboutstraat 3 te Delft.

Aanbod

KDV, BSO

Adres

Sasboutstraat 3
2614 CN Delft

Contact

Tel: 015 – 213 24 42

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur, met de mogelijkheid tot vervroegde opvang.

LRKP nummer

KDV: 123689648
BSO: 176117842

Volg De Bloesemboom op Facebook

De Bloesemboom

Op kindcentrum de Bloesemboom bieden wij een warme pedagogische sfeer die tot doel heeft om het kind te stimuleren, te ontdekken, creëren, ondernemen, leren en spelen.

Kindcentrum de Bloesemboom is gehuisvest in een prachtig nieuw gebouw in de wijk Voordijkshoorn aan de Sasboutstraat 3 te Delft.

Kindcentrum de Bloesemboom biedt dagelijks opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Wij hebben op deze locatie: 1 groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar, 1 groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar en 1 groep voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Een professioneel en betrokken team werkt nauw samen en zorgt voor een knusse, veilige, pedagogisch verantwoorde en een warme sfeer waardoor de kinderen, ouders en verzorgers een “zoals thuis” gevoel hebben. Het rijke aanbod van activiteiten en (spel)materialen is afgestemd op de verschillende leeftijden, de ontwikkelingsfase en de behoeften van de kinderen.

De groepen zijn speels ingericht en bieden variatie aan het kind om zijn omgeving naar eigen behoefte en wens te gebruiken onder de coachende en stimulerende begeleiding van de pedagogisch medewerkers. Er wordt gewerkt met hoeken en thema’s zoals bouwen, puzzelen, verkleden, tekenen, muziek maken, lezen. De kinderen zijn vrij om te kiezen bij welke activiteiten ze willen aansluiten en alle ruimten binnen het centrum te gebruiken. De aangeboden activiteitenstructuur stimuleert het kind om in zijn kracht te blijven en zichzelf optimaal te ontwikkelen.

Kennis maken met de natuur en buiten verblijven vinden wij voor het kind verrijkend en daarom gebruiken wij de buitenruimte als een tweede, groene woonkamer. In onze tuin valt van alles te ontdekken (bloesemklimboom, sensorische beplanting en twee verschillende moestuinen) en er is veel ruimte om te (leren) fietsen, rennen, ravotten en gewoon uit te rusten.

Samen met kinderen en ouders zorgen wij voor een prettige en leerzame sociale interactie in de wijk en nemen wij graag deel aan diverse projecten zoals op bezoek gaan bij het bejaardenhuis (ouderen dagopvang) en de basisschool. Regelmatig nodigen wij gasten uit en gaan wij op bezoek om een activiteit te doen, denk aan voorleesoma/opa/moeder/vader, een “toverfee”, een “sprekend koffertje” en meerdere bijzondere ontmoetingen. Spelend stimuleren wij kinderen in hun eigen tempo om de Nederlandse taal te leren en bieden wij het daartoe geschikte programma.

Kindcentrum de Bloesemboom is erkend als een officiële voorschool daar haar medewerkers voldoen aan de voorschool kwaliteitseisen. Zij zijn geschoold en gecertificeerd om met het taalprogramma Piramide en de observatie- en volgmethode KIJK! te werken.

Op de Bloesemboom bieden wij opvang op basis van “all inclusive”. Luiers, flesvoeding, (warme) lunch, verzorgingsmiddelen etc. zijn in de prijs inbegrepen.
De Bloesemboom is open van 08:00 tot 18:00 uur met de mogelijkheid tot vervroegde opvang, 52 weken, met uitzondering van de nationale feestdagen.

Wie werken er op deze groep?

Corine

Laura

Mylene

Michelle

Helen

Interesse om je bij dit team aan te sluiten?

Bekijk onze vacatures

De Bloesemboom verzorgt voor schoolgaande kinderen (vanaf 4 jaar) voor- en naschoolse opvang in een groen, kleinschalig en knus kindcentrum. Na schooltijd worden de kinderen verwelkomd in een woonkamer waar zij snel het gevoel krijgen dat zij thuis zijn en niet de hele dag op school moeten blijven. Een kleine groep, activiteiten aanbod en persoonlijke aandacht helpen het kind om nieuwe energie te ontwikkelen en de naschoolse tijd actief, leerzaam, gezellig en  ontspannen door te brengen. Het activiteiten aanbod wordt uiteraard met de kinderen besproken en bepaald, daar wij kinderparticipatie zeer belangrijk vinden.

De Bloesemboom BSO is 52 weken per jaar geopend.

Schoolweken

In de schoolweken kunnen kinderen terecht op  de BSO vanaf sluitingstijd van de school tot 18.00 uur.  Voorschoolse opvang (VSO) vanaf 07.00 uur tot aanvang van de school behoort ook tot de mogelijkheden.

Vakantieweken

In de schoolvakanties is onze BSO geopend van 08:00 tot 18.00 uur, met de mogelijkheid tot vervroegde en verlengde opvang. In de schoolvakanties zorgen wij voor een gezellige en ontspannen vakantietijd en een passend activiteiten programma.

School studie dagen

Tijdens studiedagen van de school zijn wij op aanvraag geopend. Valt de studiedag samen met de opvang dag van uw kind, dan betaalt u alleen een toeslag voor de extra afgenomen uren. Als u voor uw kind op deze dag geen BSO afneemt, maar wel opvang wenst, kunt u een extra dag aanvragen conform het dagtarief.

Wie werken er op deze groep?

Meike

Yannic

Interesse om je bij dit team aan te sluiten?

Bekijk onze vacatures

Inschrijven

Met onderstaand formulier kunt u uw kind inschrijven bij SKD Kinderopvang. U ontvangt na verzending een schriftelijke bevestiging.