De Vlinderstruik

Kindcentrum de Vlinderstruik is gevestigd in een prachtig gebouw aan de Lodewijk van Deysselhof 165 te Delft. De locatie is exclusief ontworpen voor kinderopvang en biedt tal van mogelijkheden voor diverse activiteiten. Het is een prettig, sfeervol en multifunctioneel kindcentrum met de bekende en vertrouwde speerpunten van de kwaliteit van SKD Kinderopvang.

Aanbod

KDV, BSO

Adres

Lodewijk van Deysselhof 165,
2624 WP, Delft

Contact

Tel: 015 – 364 78 95

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur, met de mogelijkheid tot vervroegde opvang.

LRKP nummer

KDV: 152638349
BSO: 322679771

Volg De Vlinderstruik op Facebook

De Vlinderstruik

“Kindcentrum de Vlinderstruik biedt een rijk activiteitenprogramma aan waarmee kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling worden gestimuleerd“.

Kindcentrum de Vlinderstruik is gevestigd in een prachtig gebouw aan de Lodewijk van Deysselhof 165 te Delft. De locatie is exclusief ontworpen voor kinderopvang en biedt tal van mogelijkheden voor diverse activiteiten. Het is prettig en sfeervol met de  bekende- en vertrouwde speerpunten van de kwaliteit van SKD Kinderopvang.

Op kindcentrum de Vlinderstruik kunt u onder andere terecht voor hele dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Na inschrijving wordt er gekeken waar uw kind geplaatst zal worden. Wij hebben drie groepen op deze locatie, te weten: een babygroep (0-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en een verticale groep (0-4 jaar).

Met uitzondering van de nationale feestdagen, is de Vlinderstruik 52 weken per jaar geopend, 5 dagen per week, van 8.00 tot 18.00 uur, met de mogelijkheid tot vervroegde opvang. Het biedt een breed scala aan flexibele contracten en daarmee opvang op maat.

Een professioneel en betrokken team werkt nauw samen, heeft een coachende en stimulerende rol en zorgt daarmee voor een knusse, veilige, pedagogisch verantwoorde sfeer waardoor de kinderen, ouders en verzorgers een “zoals thuis” gevoel hebben.
De Vlinderstruik is een “groene” locatie. Werken met de natuur vinden wij verrijkend voor het kind. Wij beschouwen de binnen- en buitenruimte als een geheel waar het prettig toeven is voor iedereen.
De groepen zijn speels ingericht en bieden variatie aan het kind om zijn omgeving naar eigen behoefte en wens te gebruiken.  Er wordt gewerkt met hoeken en thema’s zoals bouwen, puzzelen, verkleden, tekenen, muziek maken, lezen.
De aangeboden activiteitenstructuur stimuleert het kind om in zijn kracht te blijven en zichzelf optimaal te ontwikkelen. Spelenderwijs  stimuleren wij de kinderen, in hun eigen tempo, om de Nederlandse taal te leren. Wij bieden het daartoe geschikte Piramide programma.

Ons aanbod is “all inclusive”. Luiers, flesvoeding, een verse zelfgemaakte vegetarische warme maaltijd, zelfgebakken brood, verzorgingsmiddelen en speel- en leermaterialen zijn in de prijs inbegrepen.

Wie werken er op deze groep?

Rawitha

Nada

Monique

Esther

Zaineb

Interesse om je bij dit team aan te sluiten?

Bekijk onze vacatures

Kindcentrum de Vlinderstruik biedt groene, kleinschalige voor- en naschoolse opvang aan voor kinderen vanaf 4 jaar. Na schooltijd worden de kinderen verwelkomd in de woonkamer waar zij snel het gevoel krijgen dat zij thuis zijn en niet de hele dag op school moeten blijven.
Een passend activiteiten aanbod en persoonlijke aandacht helpen het kind om nieuwe energie te krijgen en de naschoolse tijd actief, leerzaam, gezellig en ontspannen door te brengen.

De Vlinderstruik BSO is 52 weken per jaar geopend.

Schoolweken
In de schoolweken kunnen de kinderen op de BSO terecht vanaf sluitingstijd van de school tot 18.00 uur. Voorschoolse opvang (VSO) vanaf 07.00 uur tot aanvang van de school behoort ook tot de mogelijkheden.

Vakantieweken
In de schoolvakanties is onze BSO geopend van 08.00 tot 18.00 uur, met de mogelijkheid tot vervroegde en verlengde opvang.
In de schoolvakanties zorgen wij voor een gezellige en ontspannen vakantietijd en een passend activiteiten programma.

School studiedagen
Tijdens studiedagen van de school zijn wij op aanvraag geopend. Valt de studiedag samen met de opvang dag van uw kind, dan betaalt u alleen een toeslag voor de extra afgenomen uren. Als u voor uw kind op deze dag geen BSO afneemt, maar wel opvang wenst, kunt u een extra dag aanvragen conform het dagtarief.

Wie werken er op deze groep?

Mariska

Interesse om je bij dit team aan te sluiten?

Bekijk onze vacatures

Inschrijven

Met onderstaand formulier kunt u uw kind inschrijven bij SKD Kinderopvang. U ontvangt na verzending een schriftelijke bevestiging.